Viltjärpar med trattkantarellsås
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g viltfärs, gärna blandfärs från t.ex. viltsvin och hjort
  • 1 gul lök, finhackad
  • ½ dl ströbröd
  • 1 ägg
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 litet knippe persilja, finhackad
2 msk viltfond
  • 1 msk Kikkoman soja
  • 100 g katrinplommon, skurna i små tärningar
  • smör till stekning
  • salt och peppar
  • Trattkantarellsås
  • 200 g trattkantareller
  • smör till stekning
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl viltfond (ej koncentrerad)
  • viltkrydda
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.