Fräs med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. 2 kycklingfiléer100 g glasnudlar150 g sockerärtor4 st knipplök1 limesaft från 1 1/2 msk finriven färsk ingefära1 msk rapsolja1 tsk sambal oelek2 1/2 msk japansk sojasalt och pepparcashewnötterStrimla kycklingen i mindre bitar
Servera nudelsalladen direkt med hackade korianderblad, pressad lime och jordnötter på toppen. Korta ner dem genom att klippa i dem med sax några gånger
Hittar du inte pak choi i affären så går den bra att ersätta med kinakål (sk salladskål). Börja med att röra samman dressingen så den får stå och dra under tiden du lagar till resten av middagen
Jag sitter ofta och letar mig fram bland massor av läckra recept, oftast online men även händer det att jag kommer över någon tidning eller bok med recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.