Ingredienser Portioner. 4 2 burkar räkor i lake (à 360 g) 250 g risnudlar 1 gul paprika 1/2 ask sockerärtor (à 150 g) 1/2 knippe knipplök ca 250 g pak choy 1 msk olja 1 lime 1 1/2 msk finriven ingefära 1 tsk sambal oelek salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Min Raw variant av nudelsallad, jag kallar den vietnamesisk. Mina hemleveranser av grönsakslådor från Solmarka Gård innehåller just nu mest potatis, kålrot, morötter, lök, ägg, ost och betor av alla de slag, det blir många fantastiska vegetariska och veganrätter men det är lite av en utmaning att göra Raw Food av så mycket rotsaker, men här kommer ett recept med vit- och rödbeta som blev både vacker och fantastiskt god
Det vietnamesiska köket är min favorit inom de asiatiska köken och nudelsallad eller soppa är nästan alltid det jag väljer när jag äter på vietnamesiska restauranger
Detta smakrika och goda recept hittade jag i tidningen "Allt om mat" som jag prenumererar på. Jag är beredd att säga att detta är ett av de mest välsmakande recept som jag lagt ut på min blogg
Hej. Januari är snart slut, och det känns som att året har dragit igång med en helt sjuk fart. Bloggen tar stormsteg, och jag har massvis med spännande planer på gång som jag snart kommer att berätta mer om, men även på jobbet är det full rulle med massor av spännande grejer
Nudelsallad. Skär kålen i fina strimlor och vänd ner i en stor vid bunke, skala ytan på morötter och zucchini och skala sedan ner i bunken blanda allt till nudelsalladen väl
Den vietnamesiskanudelsalladen med räkor blev en riktig hit här hemma. Jag fullkomligt älskar vietnamesiskt och försöker återskapa dessa fantastiska smaker hemma, men det är svårt
2 kycklingfiléer100 g glasnudlar150 g sockerärtor4 st knipplök1 limesaft från 1 1/2 msk finriven färsk ingefära1 msk rapsolja1 tsk sambal oelek2 1/2 msk japansk sojasalt och pepparcashewnötterStrimla kycklingen i mindre bitar
Servera den vietnamesiskanudelsalladen rumstempererad. Twitter0Facebook0Pinterest0Google+0Nu såhär på vårkanten kan man börja längta efter lite lättare mat som piggar upp men samtidigt värmer kroppen, och då passar det här receptet på nudelsallad bra. Twitter0Facebook0Pinterest0Google+0 0Google+0Nu såhär på vårkanten kan man börja längta efter lite lättare mat som piggar upp men samtidigt värmer kroppen, och då passar det här receptet på nudelsallad bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.