2 tomater3 sparrisar2 nävar färska champisar1,5 dl riven parmesan10 oliver5 cm hackad purjolök2 vitlöksklyftorolivoljaGott att även blanda i färska spenatbladDela tomaterna och gröp ur kärnhusetFyll halvorna med hackad purjo, hackade oliver och parmesanen, blanda med vitlöken (salt o peppar)Droppa över olivolja och sätt in i ugnen ca 10 min tills osten har smältStek de skivade champinjonerna och sparrisenLägg gärna på ett par skivor extra parmesan över sparrisen när den är klarKLART
socker, balsamvinäger och resten av olivoljan, häll det över de varma linserna. När vi äntligen kommit hem från sjukhuset med dottern och tänkt fira en lång påskhelg, så insjuknar inte sen jag i magsjuka och ligger halva påsken med magkramper
Igår när vi åt grekisk mat på sjukhuset så fick vi medvarmagrönsaker istället för pommes frites och det var så gott så det blev en variant på det idag till köttet
Bra med de varmagrönsakerna är att hit fram kan man ju förbereda allt i förväg. Jag serverade inget ris eller potatis till utan gjorde varmagrönsaker och en bamsestor grönsallad istället
Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.