Jag rekommenderar ca 22-25 grader minus. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Hela helgen i sängen med hög feber grämer jag mig också över… Så fullständigt onödigt
Idag lagarjag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Varför göra egen yoghurt egentligen. Här utropar jag hemlagad yoghurt till en igångsmygande trend, och bara några dagar senare börjar jag ställa besvärliga frågor till mig själv
För jag hörde att det skulle bli potatismos och köttbullar till huvudrätt och hallå, det lagarjag här hemma så himla bra så bara halva portionen slank ner
Bloggen har kanske inte har haft någon uttalad profilering tidigare, men jag hoppas det märks hur mycket jag älskar grönsaker och att jag i princip alltid lagar mat med råvaror i säsong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.