Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Idag ville jag laga mat… Men orkade inte… Men jag gjorde det ändå
Inte ens jag behövde frysa. Medelhavsvärme kväver Medelhavsmat. Hustrun gör det aldrig – hon trivs bäst i minus två – men det här var en kväll när ingen behövde gå och värma sig vid den sista grillglöden
Jag blev tungen att räkna efter hur jag låg till med matutmaningen innan helgen för det kändes som att det varit väldigt många avhopp senaste tiden på p
Jag ville förstå varför, berättar David Kessler i en telefonintervju med SvD. –Om jag var en fågel skulle jag behöva ha förmågan att omedelbart fokusera på mat
Anledningen till detta är att jag anser att om man inte tycker om maten man äter, utan att man äter den för att man tror att det är bra eller för att man måste, då är inte det något man kan hålla i längden
Jagäter det ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. Den här gången blev det extra gott för jag stekte bacon med blomkålen och toppade med chili flakes
Jag rekommenderar ca 22-25 grader minus. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Jag rensade ut vårt kryddland häromdagen och hittade salvia som har börjat bli grön igen. Jag bestämde mig för att köpa lite fläskkött och göra en god gräddsås med salvia
Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
För det är inte lätt att hålla vikten när man driver en blogg med mat och bak inriktning. För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.