I dethär fallet färdiga bottnar som är himla bra att ha närjagvill ha något snabbt och gott att äta, vilket händer ganska ofta nu närdetär en del annat att pyssla med än att stå i köket
Den långa bearbetningen kommer stabilisera degen och göra den mindre kladdig. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Skala potatisen och skär den i skivor. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
Mandelbottnarna och den rostade, flagade mandeln i all ära, mendetär trots allt kolan jagvill åt. Rör ned smöret, låt krämen svalna en aning, och blanda sedan ned det siktade vaniljsockret
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jagvill att de skall smaka. Detär ju ganska mycket socker i dem, menjag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Så här års kryddar jag dem gärna med saffran och apelsin. Mengör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Mendet verkar ingen vara intresserad av eftersom man inte gör någon ekonomisk vinst på kort sikt av detta som dem stora företagen gör, men att man kan göra långsiktiga vinster med en sådan aktion och spräcka multiföretagens blaha-blaha, detär ingen intresserad av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.