Servera med ris och sallad. Hetta upp en nonstickstekpanna med lite olja i. Klicka i färssmeten och stek små biffar tills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor
Blanda ingredienserna för hand eller i matberedare med kniven monterad. Platta till bollarna något med stekspadens kant i ett litet rutmönster, så ligger de plant i stekpannan
Både doft och smak är ljuvlig, den fräschaste doften av alla till ochmed. Biffarna jag tillagade i går kväll blev verkligen tokgoda, mycket är korianders förtjänst och allt annat gott jag blandade i förstås
Dom kommer allt mer sällan nu, men ni som hängt med på Instagram vet ju att jag just nu är gravid och då har inte orken eller inspirationen varit på topp
Detta recept är en kykling-variant dessutom, med en kvarg-citronkräm och ungsstekt potatis med fräsch sallad – ett intressant, smakrikt och hälsosamt alternativ, you must try it
Krydda med salt, peppar och timljan. Stek på medelvärme tills de är klara. salt och peppar. Blanda färsen med koriander, maizena, lök, vitlök, chiliflakes och salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.