Fräs lök och vitlök i olivolja och tillsätt därefter, chili, lime och vin. Asiatiska musslor. Jag brukar ofta göra gräddiga musslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch med lime, chili ochkoriander
Häll över lagen och strö i färsk koriander, rör om varsamt så att allt blandas. Färsk koriander. Det är alltid en del pysslande inför jul och det tycker jag är riktigt mysigt
Asiatisk kycklingfärs medkorianderoch chili. Finhacka chili och vitlök och blanda med sockret. Den mesta av färsen rullade jag faktiskt, tillsammans med isbergssallad, in i rispapper till färska vårrullar
Blanda ihop med färs, limesaft och ägg. Mycket lime, chili, ingefära, vitlök ochkoriander gör susen. Jag tycker i och för sig att både biffar och vårrullar är fantastiskt gott så lider ingen nöd
Marinaden till köttet kommer från Jenny Walldéns bok "Asiatiska smaker". Toppa med finhackad koriander, finhackade mandlar eller jordnötter, hela rödpepparkornoch lime
Ringla över gräddfil, toppa medkoriander, chili, flingsalt och grovmalen svartpeppar. Att nu komma tillbaks, hänga med brorsans fyra år yngre polare, varav ingen har barn, alla har bil och de flesta olika typer av knegarjobb var onekligen en flashback
Smaka av med citron. Fräs lök, vitlök, ingefära och chili tills det mjuknar utan att få färg. Servera med små skålar av olika tillbehör, till exempel crème fraiche, fetaost, skinka, korv, wokad salladskål eller grillade grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.