Olof hade fått feeling och ville göra fish and chips, jag var inte svår. Blanda nästan allt mjöl med maizena och bakpulver, men spara lite mjöl på en tallrik att vända fiskbitarna i
Vi har ingen fritös och tillagade potatisen i en vanlig stekpanna. Det händer ibland att jag får frågan om jag känner mig antingen mer engelsk, finsk eller kanske bara svensk
4 portioner fish and chips. 1,5 dl kolsyrat vatten (vanlig vatten funkar oxå). Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fish and chips. 1,5 dl kolsyrat vatten (vanlig vatten funkar oxå)
Vill man äta en riktigt god fish and chips får man allt göra den själv, man blir så besviken när man beställer in och får något panerat och stekt, som känns att det är halvfabrikat dessutom
Anders Hansson. Maken önskade fish and chips och på koket. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Dags att plocka fram fritösen och uppgradera en favorit, fish and chips. Så var det dags igen. Jag har skrivit det förut och skriver det igen (med risk för att uppfattas som tjatig), jag har väldigt stor respekt för het olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.