Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Kall vårrulle fylld med kycklinglår samt krispiga grönsaker med ingefärs- och chilidippDet är lite pilligt, tar lite tid och rullarna görs precis innan gästerna kommer, men få rätter uppskattas så mycket som dessa krispiga och smakrika munsbitar
Vårrullar fyllda med smakrika, krispiga grönsaker. Repetera tills du gjort samtliga vårrullar. Koka upp rikligt med vatten i en stor kastrull, ställt åt sidan för att svalna
Allra godast var det med en dijonsenapsvinaigrette, mumma. Den är så fräsch, krispig och god. Skär salladen i tunna strimlor, riv morötterna fint och blanda med böngroddarna
Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Lägg skinkskivorna på ett bakplåtspapper och ställ in plåten i ugnen som du värmt till 200 grader
Krispig fatosh sallad som har sitt ursprung i libanon, salladen är smakrik och festlig. Salladen innehåller friterad libabröd som går att köpa på Willys, Coop, Ica eller i orientaliska butiker
Servera bollarna med sallad, dipsås och picklad röd lök. En snabbare variant på dipsås är färdig sweet chilisås eller tjock yoghurt (soja eller vanlig för alla som inte äter veganskt) blandad med mango chutney
Lägg sedan på krispsallad, mango, gurka, hackad chili, koriander, mynta och laxen i stavar. Vårrullar. Stek svampen i olivolja, blanda med resterande ingredienser och med lite av ingefärsdippen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.