En nyttig libanesisk salladmed fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. Gröna linser som får marineras i en syrlig vitlöksmarinad tillsammans med mynta och persilja
Ringla dressingen över salladen och servera med limeklyftor, om så önskas. Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk salladmed massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
Så det blev en supermumsig asiatisksallad som både fick smaklökarna och mig att dansa. Blandade en sallad på babyspenat, coctailtomater, avokado, mango och koriander
När tiden är knapp är det perfekt att göra en stor laddning med grönsaker som håller bra i kylen. Det här är antagligen min favoritsallad, den funkgerar bra till allt, inte bara mexikansk mat
Häll dressingen över salladen eller servera den vid sidan om. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Blanda alltsammans med hackad persilja och sallad
Stekt krispigt ankbröst2 ankbröst, med skinn salt peppar. Sötsyrlig dressing1 dl japansk soja 0,5 tsk sesamolja 2 klyftor vitlök 1 limefrukt 6 cm ingefära 1 röd chilifrukt 2 msk ljus sirap 2 msk honung. Stekt bok choy med rostade sesamfrön2 bok choy fettet, från den stekta ankan sesamfrön soja
Smaka av med mer lime om extra. Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Sallad. Skölj bladspenaten och lägg upp på ett fat, placera broccolin och bönorna ovanpå och servera sedan meddressing ringlad över eller i en skål bredvid
Dressing. Lägg upp all sallad på ett fat, hyvla över gurka o morot. Häll på dressingen. Jag använde bara stjälkarna på salladslöken o strimlade dom lätt
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Garnera med limeklyftor och koriander. Strimla salladslöken. Servera med kokta nudlar. Strimla salladen. Lägg upp salladen på ett fat och strö över bönorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.