Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. Stek dem i ganska rikligt med olivolja tills de blivit krispiga
Strimla isbergssalladen och skär gurkan i smala stavar på längden. Riv vitkålen tunt med en osthyvel. salt, peppar, vilökspulver, italiensk salladskrydda
Stek i en stekpanna ingefära och salladslök och servera medsalladen. Blanda ihop och koka upp dressingen i en kastrull, häll sedan på det stekta köttet och toppa med rostade sesamfrön
Krispig fatosh sallad som har sitt ursprung i libanon, salladen är smakrik och festlig. Salladen innehåller friterad libabröd som går att köpa på Willys, Coop, Ica eller i orientaliska butiker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.