Blanda ihop grädden, soltorkadetomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt. Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga
Salladmed fetaost ochsoltorkadetomater. Den här veckan slängde jag ihop en salladmed just den underbara kombinationen till lunch en dag tillsammans med ett gäng andra godsaker som quinoa, oliver, cashewnötter o
De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Nagga noga med en gaffel och ställ in mitt i ugnen. Strö detta över kasslernochtomaterna. Under tiden som skalet kallnar kan du hacka kassler (jag tog bort kanterna men det är en smaksak) och strö det i botten av pajen
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispigasalladsbladmed en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche medsoltorkadetomater
Salladmed jordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Den är lite Ceasarsallad-inspirerad men med stekta kasslertärningar i istället för bacon. Jag började med att skölja all salladoch sedan fördela upp den på ett stort uppläggningsfat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.