Så det blev en supermumsig asiatisksallad som både fick smaklökarna och mig att dansa. Jag älskar asiatiska smaker och det självklara valet var självklart åt det hållet
Vänd ner lite olivolja och balsamvinäger i salladen. Fördela sparrisen och räkorna i salladen. Fördela salladen på 4 assietter och ringla dressingen över. 8 dl blandad sallad
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Strimla salladslöken. Strimla salladen. Lägg upp salladen på ett fat och strö över bönorna. Fräs salladslök, citrongräs och färs under omrörning i en stekpanna med olja, 10 minuter. 2 st salladslökar. 5 st romansallad
Så vill ni, kan ni absolut steka några skivor bacon krispiga och lägga till i salladen. Det krispiga baconet ersätts dock av de krispiga polkabetorna, så det är inte direkt något som saknas i kompotten
Här serveras de krispiga kycklingbitarna med en fräsch råkostsallad med asiatiska smaker. Finns det något godare än superkrispiga kycklingbitar med saftig insida
Strimla rödkål och salladslök fint. Lägg den stekta laxen på salladen. 4 st salladslök. Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av i ett durkslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.