) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
Genast ledde det till en djupare diskussion i vårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligen inte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Avslutningsvis konstaterar vi att åtminstone en av våra många katter inte gillar löjrom. Idag orkade jag lyfta mitt lata arsel och masa mig iväg till en matbutik för att köpa en citron
Våfflor är härligt att äta både till kaffet med lite färska bär och vispad kokosmjölk eller lite grädde, med en god röra som gör våfflan lite matigare och då passar bra som mellanmål, lunch eller som igår, för oss här Under vårt tak, ett lyxigt fredagsmys
I min hushållningsanda har jag resnat lite i frys och kyl. Den här soppan har en fantastiskt frisk somrig apelsinsmak och samtidigt vinterns favoritkrydda saffran
Idag blir det några glimtar från när vi besökte en chokladfabrik, en sylt- och marmeladproducent samt ett par ostproducenter under vår fantastiska Italienresa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.