Jo då, ni läste helt rätt, Anki har faktiskt haft enkort karriär i livet som cafébiträde på ett av stans caféer och kan intyga att det inte alls är ett så glamoröst och "mysigt" jobb som många kanske tror
Det betyder i denna värld att någon tillredning av mat inte förekommer för tillfället. Jag tänkte ändå mitt så här i röran ändå ge enliten sammanfattning på de maträtter jag tyckte blev riktigt bra under året och kanske du som läsare kan använda det som inspiration till nyårsmiddagen
PS, Enkort uppdatering på hälsoresan If you don't wear it, don't share it. Så var det återigen söndag, och vi har haft enintensiv helg (och vecka) med mycket festligheter menäven med lite semester
Oliv- och tomatpaj. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Rulla ihop röstin från enakortsidan så att det blir som en rulltårta (se bild nedan). Här kommer det utlovade receptet på den fantastiska röstirulltårta som vi serverade till linsbiffarna som ni fick recept på igår (se här)
· Vänd ner mjöl- och kakaoblandningen. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Egentligen kunde denna gryta tjäna som ett exempel i enSås-skola. Och - vet ni. Så ser verkligheten ut. Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligen är värda ett blogginlägg
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.