Blanda runt och avnjut. Proportionerna att blandatilldennaaperitif är enligtföljande. Umbrien är känd för oliver, vin, tobak ochsockerbetormenkanskemest ändå för sin vitaoch svarta tryffel
Ute på gårdsplanen var det uppdukat för vinprovning men vi bjöds även på litelokalacharkuterierochostarmedmarmelad, extravergine olivolja att ringla överlantbrödet
e-vitamin, viktiga mineraleroch nyttiga fetter. Valfritt. Det är faktiskt etthelt naturligt sätt att äta och bra för matsmältningen för många – som lätt blir feloch går över styr om det söta man äter är störremängdervittsocker
Varjeitaliensk husmor med självaktning har nog sitt egetrecept, mendeninnehåller oftast de lätta, torra savoiardikexen (kan också göras på sockerkaka), och ofta är de smaksatta medenblandning av kaffeochamaretto, marsalavineller annan likör
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsockeroch kakao i en skål och rör nerdet i smetenlite i taget. När krämen tjocknat, ta av från värmenoch klicka i smör samt det rivna apelsinskalet
Ocheftersomden här efterrätten blir knalligt gul ochdessutom får extra färg av bären så skickar jag den som bidrag tillMånadens Sötsak där temat för december är just Färgglatt
Ifall du vill ha färgglada macarons ska man blanda i färgen vid dettaskede. Detgäller att vara väldigt försiktig när man blandar i marängsmetenmedmandelblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.