Västerbottenpaj med gula kantareller i
Alma Mater - mat är gott
Alma Mater - mat är gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 3,5 dl vetemjöl (byt gärna ut någon deciliter eller så mot t.ex. dinkelmjöl för att få nyttigare och nötigare smak på pajskalet)
  • 150 g smör
  • 2 - 3 msk vatten
  • 1 krm salt
  • 3 dl förvällda gula kantareller utan spad
  • 1 finhackad gul lök
  • smör
  • salt o nymalen svartpeppar
  •  
  • Äggstanning
  • 4 stora ekologiska ägg
  • 4 dl vispgrädde eller gräddmjölk
  • 1 tsk salt
  • 1/2-1 tsk nymalen vitpeppar
  • Vispa allt och smaka av salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.