Låt degen hellre vara lite kladdig än fast och torr. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Dethar blivit en hel del "lagat" med det som utgångspunkt. Vi har lite kvar att göra om man säger så. Fast egentligen intemen är det semester så blir det lätt så
Betakarotenet i oljan har antioxiderande egenskaper och kan hjälpa huden motstå de skadliga effekterna av solens ultravioletta strålar och bekämpa bildandet av fria radikaler som orsakar för tidigt åldrande
Jaghar nämligen trott att detinte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
DET HÄR INLÄGGET ÄR SPONSRAT AV BONJOUR. Så otroligt enkelt men ändå vansinnigt gott, sådär att gästerna frågar både en och två gånger hur man egentligen gjort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.