Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar. 2 msk olivolja. 2 msk hackad persilja till servering
Nu är det inte många dagar kvar till midsommar, och frågar du mig så är sill ett måste. Den här varianten smakar dock bäst om den får stå till sig några dagar i kylen, så vill du ha den med på midsommarbuffén bör du göra den typ nu, eller iaf under dagen
Riktlinjer och tankar om en blodsockerstabiliserande kost och om att gå tillbaka i tiden…. Längre ned hittar du flera riktlinjer som kan vara till hjälp
Gissar att det är all lax som är orsaken till det. Ett tips är att äta den med kniv och gaffel. Även förra året visade jag några laktosfria alternativ till julbordet ↓
Tuva hade önskat länge att jag skulle komma och vara med en dag, men det har bara inte blivit av. Det var en särskild dag när alla föräldrar som ville fick komma och se på hur det gick till i klassen under några timmar
Med blomkål och grönkål i kylen, blev det ett gott tillbehörtill köttet. En dröm som ska förverkligas och bli till en verklighet, där allt ska bli så bra som möjligt
Calippo på vägen. Vi tog båten till affären. En varm dag till sallad smakade Cola bäst. Till en jättestor skål som räckte till 10 vuxna och 5 barn använde jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.