e sätt för att återskapa den perfekta Caramel Cheesecaken, så som den serveras på EspressoHouse. Jag har tidigare provat att göra fyllningen av Dulce De Leche och senare av en farinkolasås, här provar jag att göra en kolasås av godiskolorochfarinsocker bla
Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Som vi lovade igår kommer det i dag både förslag på varmrätt och efterrätt till nyårsmenyn, båda från Arlas nyårsmenyer som vi fick en förfrågan om att testa
Tomaterna var sena i år men har givit desto mer skörd nu på sensommarenoch i början på hösten. Fortfarandeplockar jag in ett gäng solmognatomater varje dag vilket förstås är helt underbart
Jag tycker att blodpudding är mycket bra mat. Det är gott, billigt ochproppat med nyttigt järn. Ibland kan det dock bli lite tråkigt att alltid äta med lingonsyltochråkost
Tack för alla tips på goda pajer. Jag ville egentligen testa alla tipsen, men inför bakandet av pajer till arbetskompisarna testade jag först ett recept lite fritt efter Tildas tips om salamipaj med getost
En kollega fick strax före jul en påse med lakritsfudgeskorpor, och det tyckte jag var en lite underlig smaksättning och tänkte att det måste jag bara prova att göra nångång
Jag har redan skrivit om det här. Magen fungerar fortfarande hur bra som helst. Nu har jag glömt hur det är att ha nästan ständigt uppblåst mage ochmagont
Sallad med jordgubbaroch knaperskekt lammbacon. Keramik Haget - Ostmacka med fikonmarmelad. Keramik Haget - Rödbetssallad med kallrökt skinka och chèvre
Har jag möjligen hittat den godaste pastasåsen ever. Om inte så i alla fall på väldigt länge. Har man bara crème fraiche, lite grädde ochost kan man trolla fram en krämig pastasås
Spänningen är olidlig. Strimla grönsakerna tunt och lägg den i en "bankvänlig" skål. Strö över saltet och knåda eller banka grönsakerna tills de börjar släppa vätska
För att inte riskera att förvirra någon, så vill jag bara påpeka att detta alltså var varmrätten, den somkom efter trattkantarellsoppanoch innan äppelglassen med rostade, kanelkanderade valnötter
Spänningen är olidlig. Strimla grönsakerna tunt och lägg den i en "bankvänlig" skål. Strö över saltet och knåda eller banka grönsakerna tills de börjar släppa vätska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.