Matresan fortsätter till Öland
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Varmrökt lax
  •  
  • Yoghurtsås
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 2 klyftor färsk vitlök (mildare och rundare i smaken jämfört med den torkade)
  • rejält med Santa Marias Limepeppar från kryddkvarn
  • 1 tsk flytande honung
  • salt och peppar
  •  
  • Exotisk salsa
  • 1 ask physallis
  • 4 mogna nektariner
  • 1/2 röd chilifrukt
  • 1 rödlök 2 msk mango chutney
  • 1/2 kruka koriander
  • 1/2 pressad lime
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.