Kycklinggryta med curry går riktigt snabbt att laga och det här receptet är väldigt enkelt. Middagen intogs inne i köket, men jag sprang ut på altanen och insöp lite höstluft medan jag fotograferade kycklinggrytan med curry, ris och gröna ärter i det sista kvällsljuset
Jag laborerar ganska mycket med smaker och hetta och är väldigt flitig med att smaka av ordentligt . Det är så vansinnigt gott och ett riktigt ha-begär när det sätter in så i fredags förra veckan fick det bli just detta till kvällsmiddag
Så idag får du receptpå vår förrätt vi hade på nyårsafton, räkcocktail med lime ochsweet chili. Nu har man jobbat lite och det är dags att fira nästa helg, Trettondagsafton
Boquerones – strömming på spanskt vis med chili och färska örter – perfekt på kräftskivan. Sila av den saltade citronsaften och låt bli väl avrunnen och lägg strömmingfiléerna på en tallrik eller ett serveringsfat som inte är helt platt utan har något pytte-djup
Serveras med matkorn eller ris och sallad enligt detta recept, alternativ detta recept. Ta fram gjutjärnsgrytan, täck botten med rapsolja och hetta upp ordentligt
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Hittade den på en icke aktiv men för mig nyfunnen blogg, hon finns även på instagram och facebook. Här kommer receptpå en av rätterna från förra veckans matsedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.