Ugnsrostad brysselkål med krämig citrondressing
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g brysselkål
  • 13 msk olivolja
  • 11 tsk flingsalt
  • 11 krm svartpeppar
  • 11 dl crème fraiche
  • 12 msk olivolja
  • 10.5 citron, finrivet skal och saft (endast det gula)
  • 11 msk finhackad timjan
  • 1 salt och svartpeppar
  • 11 dl hyvlad parmesan1 Sätt ugnen på 225°. Blanda ingredienserna till dressingen, smaka av med salt och peppar. Låt stå svalt till servering. 2 Ansa och dela brysselkålen och lägg i en ugnsform. Ringla över olja, salta och blanda. Stek i ugnen ca 20 min, tills kålen fått fin färg. Låt svalna. 3 Ringla dressingen över brysselkålen och strö över parmesanen. Dra ett par extra varv med svartpepparkvarnen vid servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.