Ugnsbakad laxfilé
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st portionsbitar lax (färsk eller tinad fryst)
  • 1 salt
  • 1 citronpeppar
  • 13 dl vispgrädde
  • 12 msk majonnäs
  • 11 knippa dill
  • 14 st portionsbitar lax (färsk eller tinad fryst) salt citronpeppar 3 dl vispgrädde 2 msk majonnäs 1 knippa dillLägg laxbitarna i en smord ugnsfast form. Krydda med salt och citronpeppar. Baka laxen i 225 grader varm ugn i ca 12 minuter. Blanda grädde med majonnäs och dill. Slå blandningen över laxen och sätt in i ugnen ytterligare 10-15 minuter tills grädden börjar puttra. Servera med pressad potatis och en grönsallad. Färskpotatis är också gott till när det är säsong för det.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.