Vispa ägg,chreme fraiche,ost och gräslök i en skål, rör ner korv,lök och potatis. chevre i skivor, så mycket du vill1 chorizo i skivor eller fyrkanter1 stor vitlöksklyfta,pressad4salladslökar,finhackade3-4 kokta potatisar, i skivor eller tärningar5 ägg1 dl creme fraiche1,5 dl riven parmesan eller cheddar3 msk klippt gräslök, går bra med fryst ocksåsalt,pepparolivoljaSätt ugnen på 190 grader. Häll lite olivolja,vitlök,salladslök och chorizon i en stekpanna och stek på medelhög värme i 10 min tills löken är mjuk. 1 stor vitlöksklyfta. 4 salladslökar
Skiva löken tunt samt strimla den torkade tomaten. Lägg lök och tomat på fetaosten. 200 gram Fetaost i hel bit1 mild silverlökSoltorkad tomat i olja, gärna smaksatt med oregano½ dl Olivolja1 msk ChiliflakesPeppar Gör så här. 1 mild silverlök
potatis med karameliserad lök och tryffeloja. chilisåshoisinsåsworcestersås3 vitlökklyftor,pressadejuicen av en halv limematoljaMarinera revbenspjällen i minst 1 timme, gärna över natten. 1 stor gul lök, i ringarpotatis, gärna en röd sort så som Cherie eller Cecilenågra stänk tryffeloja(ganska mycket)matoljasalt,pepparBlanda potatis och lök i en ugnsfast form tillsammans med olja, tyffeloja,salt och peppar. Baka i ugnen i 40-60 minuter (tillsammans med köttet)tills löken är fint karameliserad. 3 vitlökklyftor. 1 stor gul lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.