Mörk chokladbotten medvit choklad, limeoch mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigtmastigtoch sött bakverk fullt medljuvlig choklad
Rör ifinrivenmandelmassaochlimeskal, och därefter mjölken. Vet inte om det var jordgubbarna, mandelmassan eller limen som gjorde det - eller kanske en kombination av allt förresten - men smarriga blev de små raringarna
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltidlitenyttigareallternativ
Hemmagjorda falafel ilibabrödmed grönsaker ochdipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Häll nu ner riset, i omgångar, rör om så att all ris är täckt medkola-blandningen. Denna gång fick det bland annat bli dessa jätteenkla godis-rutor, som bara innehåller fyra ingredienserochblir så goda
Precis lagom med sälta i smaken, och kryddorna tar inte överhanden utan bara anas i bakgrunden. Ta upp köttet från saltlaken och lägg med svålen nedåt på en skärbräda
Ha olivoljai en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Toppa medlitechilipulver. Pressa över limeoch häll i den hackade vitlökenoch tomaterna
Smält cocosfett, jordnötsmör och smör i en kastrull och ta bort den från plattan. Detta är något för er som äter liberal LCHF eller bara älskar chokladgodis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.