30 grader
o strålande solsken är ju inte vad man vill ha på en bilsemester men lite bättre än som dagens 14 grader o regn skulle man gärna vilja ha. Idag har vi därför istället avverkat många, långa mil, ca 50, för att ta oss till Dijon. Det var dags att röra sig söderut och det här var ett bra tillfälle.
Det smakar så gott att ibland få äta det någon annan har laget, eller bara slippa "stå i grytorna" Lilla H och jag jagade skor - här har blivit så kallt så små frusna fötter behövde förses med lite varmare skor
Tillsättderostade solroskärnorna. Blanda salladen. Strimla rödkålen. Tillsätt en rejäl nypa flingsalt. Servera som ett tillbehörtill nästan vad som helst
Bilder på mitt energigodisrecept från Healthy CleanLifestyle Foto Tine Worén…. Detblev två nätter i Malmö för vi passade på att jobba med planeringen av våra resor till Kreta i höst
Dulce deleche-fondanteller kolafondant som den blivit döpt till här hemma. Detta är ett väl beprövat recept som jag tänkte "damma av" och lyfta fram igen här på bloggen, nämligen Dulce deleche-fondant
Min syster var snabbare och testade, och jag fick smakprov - detsmakade cream crackers. Grädda tillsbrödet blivit gyllenbrunt, Skär genast i bitar och låt torka en stund
- Skala grapefrukten och skölj andra frukterna ordentligt. – Ingredienser gör att laga denmarmeladen passar extra bra i juletider och varje Jul brukar jag laga detta recept på apelsinmarmelad från Sevilla som julspresent till familjen och vänner och de älskar den
Servera med rårörda lingon, kanske en ljummen bärsås på hallon eller färska björnbär. Jag underskattar nog ofta min förmåga till att experimentera fram bra saker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.