Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera med spenatoch pressad potatis
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera med spenatoch pressad potatis
Om ni dessutom vill göra egenchokladsås så är det såååå enkeltoch såååå gott. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på enenkeloch mycket god efterrätt
Idag blir det ett kvickt ochenkelt tips, men för densakens skull absolut inte sämre på något vis. Vi hadegrilladekycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft dentillbåde lax, räkor och grillat lamm ochden har passat precis lika bra där
SaffransaioliEn smakrik tuffing som gör sig extra bra tillde rökta räkorna. Vispa i oljorna först droppvis, sedan i en fin stråle, vispa rejält så det inte skär sig
Mixa rucolablad tillsammas med yoghurt med hjälp av stavmixer. Dela potatis, morötter, palsternacka, lök och paprika i klyftor och lägg i en oljad plåt
Skär en bit galiamelon i fyrkanter ochtillsätttillsalladen. Eftersom jag hellre ville ut och springa i det varma vädret och kolla på allt folk som samlats för Storsjöcupenoch latinofestival i Östersund, än att stå vid spisenoch pyssla, så blev det ”man tager vad man haver”, alltså gårdagens biffar ochenunderbar, lätt coleslaw
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.