Annars kan man ersätta den med vanlig fransk senap och smaksätta den med lite rosépeppar. Smörj en ugnfast form och lägg i tomatskivorna och den vitasparrisen
Ett knippe sparris, grön eller vit. Grunda medsparris på varma tallrikar, lägg varsamt på torskryggen, häll över skirat smör, och strö över "serranochips"
Lyft upp sparrisen och lägg den på ett fat med en bit hushållspapper. Vispa äggulorna, citronsaft, vatten och salt i en kastrull på medelvärme eller i ett varmt vattenbad
Smaka av såsen med citron, salt och vitpeppar. salt och nymalen vitpeppar. Lägg sparris, fänkål och räkor runt ena halvan av tallriken och toppa med lite plockad fänkålsdill
Räkor blir en av ingredienserna även på kvällens mattallrikar minsann, men då hamnar dom i en citronrisotto som vi tänker ha till torskrygg och bläckfiskringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.