Fisk

Fisk

Kryddig tonfisk med chiliremoulad

Kryddig tonfisk med chiliremoulad

4 900 g delikatesspotatis Chiliremoulad 1/2 citron 1 msk chilisås 2 dl majonnäs 1/2 tsk sambal oelek salt peppar 1/2 fänkål Tonfisk 2 tsk paprikapulver 2 krm cayennepeppar 1/2 tsk salt 2 förp tonfisk (à 280 g) 1/2 msk olja 1 huvudsallad Lägg till i inköpslistan
Rödspättarullader i vitvinssås

Rödspättarullader i vitvinssås

Tillsätt vinet och fiskbuljongtärningarna och koka ihop det hela tills ca 1 dl återstår. Strax före serveringen, stek filerna på 150 grader i ca 15 min eller tills fisken är färdig. 2 fiskbuljongtärningar. Vitvinssås3-5 msk smör 1 liten gul lök 3 dl torrt vitt vin 2 fiskbuljongtärningar 1,5 msk vetemjöl 7-8 dl vispgrädde 0,5-1 tsk salt 0,25 krm cayennepeppar 8 små rödspättafiléer, eller 4 stora 500 g oskalade räkor 8 sparrisar 1 citron 50 g färsk spenat 2 msk smör salt ev
Kalasgod spätta i hummersås

Kalasgod spätta i hummersås

Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form
Havets wallenbergare med krossad potatis

Havets wallenbergare med krossad potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Havets wallenbergare 300 gram torskfilé 1 st ägg 0,75 tsk salt 2 krm svartpeppar 0,5 st citron(er) 0,5 kruka(or) dill 0,5 dl matlagningsgrädde 0,5 msk olivolja Tillbehör 350 gram potatis(ar) 0,25 tsk salt 1,5 msk smör 150 gram frysta gröna ärtor 0,5 st citron(er) 1 krm salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Fisk Piccata

Fisk Piccata

Vänd de mjölade fiskfiléerna i Piccatapaneringen. Stek i olivolja några minuter på varje sida till fisken är genomstekt