Lägg torskfiléerna på grönsakerna, krydda med salt och peppar och pressa över citron. Lägg ut de fyra bakplåtspapprena på arbetsbänken, fördela en halv matsked margarin på varje papper
Hacka den gula löken och lägg den i kastrullen tillsammansmed dragonen och buljongtärningarna. Krydda efter smak med örtkrydda, salt och peppar och koka upp
Vi köpte färsk fintorskfilé som smörstektes tillsparris och hemmagjord Hollandaisesås. Vispaihop äggulorna medvinäger och citroni en mindrerostfri kastrull
Häll över såsen och toppa medliteriven ost. Servera med lättkokta sugersnaps eller en grönsallad. Salta och peppra torskfilén och lägg den ovanpå rotsakerna
Nu är jag dock ledig och min lördag har jag spenderat tillsammansmedMaria och hennes familj. Eftersom det bara är jag som ska äta, så kör jag en lat-lördag med någon macka och kaffe bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.