En aptitretare med lite sting i, och perfekt som en tapasrätt. Här i Singapore är de inte lika salta räkorna, eller rättare sagt inte alls salta så jag rekommenderar att salta lite i oljan om du inte köper räkorna på IKEA här i Singapore
Nu i helgen bjöd vi hem kära vänner på lite smårätter och vin. Vi gjorde flera rätter som kommer i senare inlägg, men en av mina favoriter var heta tigerräkor som vi hittade ett recept på från Nigella Lawson
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Lika många bitar bacon/fläsk som fiskbitar. Lägg ut bacon/fläskskivorna i en ugnsäkerform, lägg en bit fisk på varje skiva, och linda in den, med skarven neråt, in under fisken
Vänd fisken i mjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med salt och peppar. Stek fisken i 2–3 minuter per sida i en stekpanna med smör
Pensla fisken med persilja, salt, peppar, citronpeppar, olivolja. Hej alla fina, det är just nu 23 grader varmt och jag kan gissa på att nästan 80 % av alla er är ute och grillar