Torsk med salsa verde-dressad potatis och vårprimörer
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Torskrygg Fryst
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 700 g Färskpotatis
  • 35 g Färsk bladspenat
  • 0.5 st krukor Dill - färsk
  • 0.5 st krukor Gräslök - färsk
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 dl Olivolja
  • 0.5 st Citron
  • 1 tsk Senap Dijon
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 100 g Rädisor
  • 125 g Sparris Färsk
  • 0.5 st Rödlök
  • 0.5 msk Olivolja
  • 0.5 tsk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.