Torsk med äggsås och pressad potatis!
mikaela.cooper.3
mikaela.cooper.3

Torsk med äggsås och pressad potatis!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 1,5 msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk
  • 3 minuter Ha
  • 2 msk hackad persilja och

Beskrivning

    Hårdkoka ägg. Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme.Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid.

    Jag serverade med pressad potatis och gröna ärtor :)

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.