Jag serverade medpressadpotatisoch gröna ärtor. Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid. 2 msk hackad persilja och
Späd med silad buljong och gräddmjölk. Skala och koka potatisen, pressa den sen i en skål. Här hemma jublar inte folk när jag lagar fisk, men denna fisk tog slut snabbt och utan att tänka på det så tog dom flera gånger
4 900 g potatis 4 morötter 250 g champinjoner 2 msk smör eller margarin 500 g nötfärs 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 1/2 tsk salt 2 krm peppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde Lägg till i inköpslistan
Smaka av med salt och peppar. Lunchen hemma hos oss blev därför renskav med kantareller. Både fyraåringen och tvååringen fyllde på tallriken ett par gånger
Servera torskenmed kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.