och lägg i en ugnsform. Dela torskryggen i portionsbitar. Stick en ugnstermometer i fisken. Servera torsken med kokt potatis, kokta ägg, räkor och dillsås
Lägg torsken i en ugnssäker form. Tina torsken om den är fryst och låt den rinna av ordentligt. 600 g torskfilésalt och peppar2 dl crème fraiche1 fiskbuljongtärning1 dl vatten1 kruka dill1 citron250 g broccoli. 600 g torskfilésalt och peppar
Skiva fänkålen och lägg i en ugnsform. Bestämde oss för att göra nåt riktigt smarrigt av en torskrygg. Fisk är otroligt gott kan man konstatera efter att ha lagat till en bit torsk modell rygg
Lägg de avtorkade torskryggsfiléerna i en ugnsfast form som du smort med smör eller olivolja. Det här är en rätt som är desto mer svensk, även om kapris, salvia och citronskal fick slinka med för extra smakpiff i det brynta smöret med ansjovis som ger fantastisk smak till den långsambakadetorsken
Lägg torskryggfileérna i en form. Igår blev det tyvärr inte att kidsen hjälpte till med maten, men de fick välja mellan kyckling eller fisk dagen innan så lite fick dem vara med iallafall
Ugnsbakadtorsk. Smörj en ugnsfast form med smör och lägg i torsfileérna. Torsken sköter sig själv i ugnen, liksom svartkålschipsen (som du även kan göra dagen innan)
Skär torsken i portionsbitar och krydda med salt och peppar. Men hon får nog prova igen för jag har inventerat frysen och sett att jag minsann har två paket torsk som ska ätas upp
Salta och peppra fisken och lägg den i en ugnssäker form. Om ni som jag älskar fisk så tänkte jag idag tipsa om en en fantastiskt god torskrätt som man liksom bara har svårt att sluta äta helt enkelt