IngredienserPortioner. 4 800 g potatis 2 schalottenlökar 1/2 fänkål 1 morot 4 ryggfiléer av torsk (à 140 g, MSC- eller Kravmärkt) 1 tsk salt 1 krm peppar 1 msk smör 2 dl vittvin 100 g färskost med vitlök och örter salt och peppar dillvippatillgarnering Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 25 % rabatt Arla 150-250 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
När det var dags att firain våren denna valborg så ville jag göra en variant på denna, matjessillen byttes ut mot torskfiléistället och jag lade tilllitesparris
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Har varit på möte på försäkringskassani hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när minsjukskrivning går ut
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det tillmiddag så blev det renässans
Lägg torskfiléni en ugnsform. Tisdagsfisk. saften av ½ citron. Salta, peppra och pressa över citronsaft. Dela broccolini små buketter, koka dem lätt i saltat vatten och lägg ovanpå fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.