Toms västerbottenssill och inkokta lax med senapssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 förp 5-minuterssill (à 420 g)
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraîche
  • 1,5 dl västerbottensost, finriven
  • 1 msk färsk dragon, finhackad (ca 0,5 kruka)
  • salt
  • peppar
  • 800 g laxfilé
  • 2 l vatten
  • 2 dl rödvinsvinäger
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk salt
  • 1 gul lök, skivad
  • 1 morot, skivad
  • 4 lagerblad
  • 4 hela nejlikor
  • 2 dl majonnäs
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk västervikssenap
  • 2 fänkål
  • 1 dl ättiksprit 12 %
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl vatten
  • Västerbottenssill med dragon2 förp 5-minuterssill (à 420 g) 1 dl majonnäs 1 dl crème fraîche 1,5 dl västerbottensost, finriven 1 msk färsk dragon, finhackad (ca 0,5 kruka) salt peppar
  • Inkokt lax800 g laxfilé 2 l vatten 2 dl rödvinsvinäger 2 msk strösocker 2 msk salt 1 gul lök, skivad 1 morot, skivad 4 lagerblad 4 hela nejlikor
  • Senapsmajonnäs2 dl majonnäs 2 msk dijonsenap 2 msk västervikssenap
  • Picklad fänkål2 fänkål 1 dl ättiksprit 12 % 2 dl strösocker 3 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.