Inkokt lax med vårprimörer och dillkräm
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Laxfilé Färsk
  • 0.5 st Gul lök
  • 1 L Vatten
  • 0.5 dl Ättiksprit
  • 1 msk Salt Fint
  • 3 st Lagerblad
  • 1 st Svartpeppar Hel
  • 1 st krukor Dill - färsk
  • 550 g Vanliga morötter
  • 250 g Sparris Färsk
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st krukor Dill - färsk
  • 2 dl Creme Fraiche Naturell
  • 2 msk Majonnäs
  • 1 tsk Senap Grovkornig
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.