Helbakad sejrygg600 g hel sejryggsfilé, gärna med skinnet kvar olivolja salt peppar. Krämig savoykål1 savoykål 2 dl vispgrädde 2 dl crème fraîche 1 citron, finrivet skal salt peppar
Forma laxskivorna som rosor och lägg upp dem på ett serveringsfat. Pepparrotsgrädde. Vispa grädde och crème fraiche i en skål tills det blir tjockt och krämigt
Idag är det fisktisdag här hemma så det fick bli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll. Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst
Så. Här kommer det utlovade recept på sillen jag gjorde till jul. Om man för tillfället har tröttnat på sill så kommer det ju både påsk, midsommar och fler jular
Lägg i fiskbitarna och låt koka upp igen. Dra kastrullen från värmen och låt fisken kallna i lagen. Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost
Älskar lax i alla dess former. Idag blev det en gryta vars ingredienser kan sammanfattas med lax, broccoli, rödlök, morot, röda linser, tomatpuré, honung, hummerfond, citronpeppar, créme fraiche och vatten