Tomat- och fetabiff med bulgursallad
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 3 hg blandfärs eller nötfärs
  • 6 soltorkade tomater i olja
  • 75 g fetaost
  • ½ dl hackad bladpersilja
  • salt och nymalen svartpeppar
  • olivolja att steka i
  • 1½ dl bulgur
  • 3 dl vatten att koka i
  • salt
  • 1 finhackad röd knipplök
  • 2 msk finhackad bladpersilja
  • rivet skal av ½ citron
  • 35 g färsk babyspenat (½ påse)
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • rivet skal av ½ citron
  • 1 tsk honung
  • salt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.