Thailändsk vårlulle?
Matmania
Matmania
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gram fläskfärs (det går att hoppa över fläskfärsen för att få rätten vegetarisk. Blanda i stället i till exempel vitkål och stjälkselleri eller varför inte quorn eller shitake).
  • 50 gram glasnudlar.
  • 5 vårlökar 200 gram mungbönegroddar.
  • 1 morot 2-4 vitlöksklyftor 2 cm ingefära.
  • 2 msk japansk soya.
  • 2 thailändska små chilisar (kan absolut uteslutas för en mer traditionell rulle).
  • 1 msk fisksås.
  • 1 tsk sesamolja.
  • Vitpeppar.
  • 1 vårlök 2 thailändska skivade chilis med frön och allt.
  • 1 msk socker.
  • 1 msk fisksås.
  • 0,5 msk soyja.
  • 1 cm ingefära skuren i bitar.
  • 1 msk mirin (hör inte hemma här egentligen, men skit i det).
  • 1 tsk sesamolja.
  • 3 msk limejuice.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.