I originalreceptet ska auberginen paneras i majsmjöl, men det skippade jag. Om du vill blanda ut ett ägg och doppa auberginen i och vänd sedan ner dem i majsmjöl (ca 1 dl) innan de steks på varje sida
tisdag, den 26 maj 2015, kl. 13. 42. Recept. Enkel vegetarisk paj. Jag tror inte att det märks speciellt mycket här på bloggen men jag har blivit så otroligt dålig på att laga mat under de senaste månaderna
Skala och finhacka lök, vitlök och ingefära. Stek i olja på medelvärme tills de mjuknat. Tillsätt buljongtärning, garam masala, sambal oelek, tomatpuré och paprikapulver och låt fräsa med några minuter
Passar som förrätt eller som tilltugg till soppa. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader
Gör så här. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Plocka grönkålen från den hårda stammen. Häll syrad grädde och fond i en kastrull tillsammans med repad grönkål
Den här fantastiskt goda griljerade kålroten är vår vegetariska variant av julskinka. Precis som med vanlig julskinka är det kanongott att lägga en skiva griljerad kålrot på en bit knäckebröd eller på en limpmacka och toppa med lite smarrig rödbetssallad
Skär auberginen i ungefär 1 cm tjocka skivor på längden. Skär löken i tunna skivor. Salta auberginen och stek skivorna och lök i olivolja tills de är mjuka
Jag läste någonstans om någon som hade ätit vitkålsmos och kände att det måste jag testa att laga. Det blev väldigt gott och en fördel är ju dessutom att vitkål är väldigt billigt