Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
Krydda med kycklingkrydda, salt och peppar. Smaka av med kryddorna. För variation kan denna rätt göras med fläskfile, basilikakrydda eller annan önskad krydda
Har en hel del recept som kommer att dyka upp här men idag börjar vi med en supersmarrig kycklinggratäng som man faktiskt kan förbereda redan dagen innan och bara stoppa in i ugnen när magarna börjar kurra
Igår provade jag mig fram med den här gratängen och den blev SÅ god. Tomat, basilika, vitlök, bacon och pinjenötter – allt i kombination med gräddig sås
Så god och så enkel att laga och med ganska mycket färsk ingefära som jag älskar. Strimla kycklingen och stek i margarinet och krydda med lite salt, peppar och/eller kycklingkrydda, allt efter egen smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.