Sätt på pannan på spisen påmedelvärme, hellre för svalt än för varmt, päronen får inte bränna men de ska vara nästan genomkokta ungefär samtidigt som de börjar få fin färg
Hittar du inte köttlim i handeln går det att utesluta, men tartaren får svårare att hålla ihop. Börja med att sätta in fisken i ugnen, upplagd på ett galler
Skär ett kryss i tomaten vid fästet där kvisten har suttit och dra sedan av skalet med en kniv. Håll i hatten, här kommer ett recept på en tartarpå tomat som vi lagade förra sommaren hemma hos Johan och Johannah
Man drar allt kött över en kam med risker, inser inte skillnad mellan olika kött och kanske inte ens kan tänka sig att äta sin oxfilé hemma eller på krogen rosa
Krydda med krossad vitpeppar, kryddpeppar, lagerblad, dillstjälkar, rödlökar och lite salt. Smöra en brödskiva, lägg på sallad, strömmingsfiléer, en äggklyfta och crème fraiche
Lägg strömmingsfiléernamed köttsidan upp på ett smörpapper. Servera strömmingen varm, ljummen eller kall med kokt potatis eller potatismos och gröna ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.