Jag tycker att de är godast tillsammans med vitlöksbröd med örter och min hemgjorda aioli. Jag är inte överförtjust i vanliga räkor, men däremot rökta räkor, det älskar jag
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
En favorit här hemma är thaismaker - lime, fish sauce, ingefära, vitlök, chili. Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta
Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölk och valfri smaksättning. Jag valde att klä min avlånga form med plastfolie med du kan hälla ner smeten direkt om du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.