4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Stek upp kycklingfärsenmed gul löken. Häll kycklingfärsen över pastan och tillsätt den rivna osten. 500g kycklingfärs. Lägg i kycklingbuljong, ketchup och cirka 3 dl vatten, krydda med salt och vitpeppar och låt koka upp. Koka upp pastan i rikligt med vatten och salt, häll av vattnet cirka 2 minuter innan pastan är klar. 500g kycklingfärs
Fyll dem med tacoköttfärs. mjuka tacobåtar. Om man dessutom ställer fram den tacoköttfärs som blir över så kan var och en själv få välja hur man vill äta tacoköttfärs, bröd och grönsaker - Som gratinerade tacobåtar eller som "vanliga" tacos
Asiatisk kycklingfärsmed koriander och chili. Den mesta av färsen rullade jag faktiskt, tillsammans med isbergssallad, in i rispapper till färska vårrullar
DU är välkommen med frågor och jag är glad om just DU vill följa mig. Bloggar dagligen och nu blir det och om graviditeten, för jag är väntar andra barne med bf 29/2-2016
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.