Det är de två sistnämnda ni ska få recepten på nu. Ni känner väl till det Arvidssonska mantrat, det är ingen riktigt middag utan minst 2 såser. 5 dl creme fraiche vispas länge tills den blir roligt fluffig. 3 msk muscavadosocker. 5 dl creme fraiche vispas länge tills den blir roligt fluffig. 3 msk muscavadosocker
Hacka räkorna grovt och blanda med övriga ingredienser, smaka av med salt och peppar. Här kommer två trevliga smårätter som passar bra att inleda påsken med
Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Stark kebabsåsMixa ihop allt i en blender, tillsätt vatten eller olja om den behöver tunnas ut. Häll lagen över rödkålen, tillsätt några nypor chiliflakes eller vrid några varv med chilikvarnen och stäng burken
Här nedan kommer tvåav mina favoriter från krogtiden. Svensk Midsommarmat Inlagd sill i olika former hör ju verkligen till i vårt traditionella firande av Midsommar
Noterade inte mängderna utan tillsatte på känsla… så ni får se detta inlägg som inspiration. Har testat två nya smaksättningar på glassen som görs på grunden grädde & kondenserad mjölk
Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.